Vi har fått löss i pälsen.

Stackars Jimmie Åkesson.
Han har fått löss i pälsen.
I alla fall kan man få det intrycket när man läser artiklar i SvD och DN.

En halländsk partikollega, (Erik Hellsborn SD), har råkat uttala partiets politik – det som har varit SD:s officiella politik hela tiden – men ack, så illa tajmat. På sin blogg uttalar han sig om vem som bär ansvaret  för terrorn i Norge.
”Det yttersta ansvaret ligger alltid på gärningsmannen, men ska man diskutera de bakomliggande orsakerna som drev honom så var ju det orsakat av mångkulturen, förtydligar Hellsborn för Hallands Nyheter.

Efter bästa förmåga försöker nu SD:s Jimmie Åkesson att ta avstånd från gärningsmannen och Erik Hellsborn och deras gemensamma tankegods. Konsekvenserna av den politik som SD hela tiden argumenterat för – motståndet mot ett mångkulturellt samhälle – har blivit oöverskådliga. Till och med för SD och Jimmie Åkesson.

Uppenbart är att det är inte Jimmie Åkesson som påstår att han fått löss i pälsen när kollega Erik Hellsborn uttalat sig otaktiskt – det är den västerländska kulturen som fått löss i pälsen!

P.S. Jag har just läst Martin Petersons artikel på Brännpunkt i SvD. Läs den.

Annonser

1 kommentar

Filed under Kultur, Politik & samhälle

One response to “Vi har fått löss i pälsen.

  1. Hagelund23

    Roligast är helt klart att Åkesson nu påstår att detta terrordåd inte är politiskt alls utan är ett verk av en ensam galning.

    Tänk så praktiskt! Då finns det helt plötsligt inget islamistiskt hot – terrordåd är ju skapade av ensamma galningar. För om detta politiska dåd inte har politiska förtecken kan ju faktiskt inte islamistiska dåd heller ha det.

    Åkesson snärjde in sig mer i dagens intervju. Klantigt, men hans anhängare är ju så korkade att de troligen inte ens uppfattar det, synd nog. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s