Åter ett jubileum

Medan Axel sitter på planet hem eller just håller på att inrätta sig på Regins väg passar jag på att sno åt mig Blogginlägg nr 500. Det är naturligtvis inte riktigt klokt detta, men det här bloggandet har varit rätt roligt för oss. Som ersättning för verkliga promenader, medan Axels höft har omöjliggjort sådana, har Flanera.se fungerat som ett samtalsforum oss emellan. Att dessutom ytterligare några har velat ta del av bloggen är naturligtvis roligt, även om vi vet att slumpen eller oklarheter spelat en avgörande roll i vissa fall. Så har vårt mest besökta inlägg varit när Axel ondgjorde sig över att man här i Sverige inte kan köpa sig en flaska vin på Systemet under helgen. Han jämförde med Frankrike, där allt inhandlande av mat och dryck till veckans stora söndagsmiddag sker just på söndagen. Han kallade inlägget Systemets öppettider, vilket resulterade i att hundraden sökte sig dit, många dock utan att läsa vad han skrivit.

Annars har detta varit en dag då åtminstone inte jag åstadkommit så mycket för mänskligheten. Jag försov mig kraftigt, vaknade framemot 11-tiden och fann en tålmodigt väntande hund vid min sida. Hon fick naturligtvis komma ut direkt, om än bara till en händelselös vända runt Engelska parken. Som den tålmodiga dam hon nu blivit med sina sju och ett halvt år, fann hon sig i detta men fick någon kompensation senare, då hon fick sitt lystmäte av att springa efter pinnar.

Så promenerandet har nu under några veckors tid fått ske med hund och inte inom ramen för projektet Walk and Talk. Detta skall om allt gått väl med Axels hemresa återupptas i morgon, fredag, och avslutas med den sedvanliga veckoavslutningen på Konditori Fågelsången. Och då får hunden stanna hemma.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Ankdammen, Kultur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s