Veckoavslutning

Sedvanlig veckoavslutning hölls på fredagseftermiddagen och mycket dryftades utan att så många livsproblem kunde lösas. Bland annat diskuterades en artikel om Kafka, som vi båda till dags dato inte mer än delvis begripit. En lyckad sittning med andra ord.

I sedvanlig ordning kunde vi konstatera att en förfärande stor del av mänskligheteten, stundom också inkluderande oss själva, är idioter. Och att många av dessa samlas inom vissa yrkeskårer och grupperingar, i synnerhet politiker. Jag kunde dock meddela att jag just träffat en representant ur den senare kåren, vars åsikter jag absolut inte delar, men som jag tycker gör ett bra jobb. Axel noterade detta.

I övrigt var det en hel del tal om krämpor av olika slag – vi är ju i den åldern.

Apropå ”den åldern” anslöt till ett närstående kafébord också representanter för Promenadakademin (osäker på såväl stavning som om akademin omfattar fler medlemmar än de båda promenörerna som dök upp), med anslående hund. De åt, i anslutning till den svenska akademien frugala vanor, kanelbullar till kaffet. Svenska A äter som bekant ärtsoppa. Vi, som ännu ej nått akademisk nivå, åt budapeststubbe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s